Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11701/31244
Title: | SMEs Stakeholder Management during COVID-19 Pandemic Crisis: the Case of Russian Catering Industry |
Other Titles: | Управление заинтересованными сторонами в малом и среднем бизнесе в эпоху кризиса пандемии COVID-19 на примере российской индустрии общественного питания |
Authors: | Матющенко Александр Сергеевич Matusenko Aleksandr Sergeevic Гусева Валерия Сергеевна Guseva Valeria Sergeevna Петрова-Савченко Анастасия Андреевна PetrovaSavcenko Anastasia Andreevna |
Issue Date: | 2021 |
URI: | http://hdl.handle.net/11701/31244 |
Appears in Collections: | MASTER'S STUDIES |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
master_thesis_Guseva_Valeriia.pdf | Article | 1,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
reviewSV_Scientific_advisor_reference_Valeriia_Guseva.pdf | ReviewSV | 183,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.