Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11701/26634
Title: | Development of optimal dishes cooking scheduling program for catering establishments |
Other Titles: | Разработка программы составления оптимального плана приготовления блюд в предприятиях общественного питания |
Authors: | Лежнина Елена Александровна Leznina Elena Aleksandrovna Зыков Артем Юрьевич Zykov Artem Urevic Крылатов Александр Юрьевич Krylatov Aleksandr Urevic |
Issue Date: | 2020 |
URI: | http://hdl.handle.net/11701/26634 |
Appears in Collections: | BACHELOR STUDIES |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
diplomaZykov.pdf | Article | 1,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
reviewSV_Otzyv_Zykov.pdf | ReviewSV | 1,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.