Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11701/43497
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Завьялова Елена Кирилловна | ru_RU |
dc.contributor.advisor | Zavalova Elena Kirillovna | en_GB |
dc.contributor.author | Никулин Пётр Михайлович | ru_RU |
dc.contributor.author | Nikulin Petr Mihajlovic | en_GB |
dc.contributor.editor | Денисов Александр Федорович | ru_RU |
dc.contributor.editor | Denisov Aleksandr Fedorovic | en_GB |
dc.date.accessioned | 2023-07-26T12:59:00Z | - |
dc.date.available | 2023-07-26T12:59:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 079286 | en_GB |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11701/43497 | - |
dc.description.abstract | Цель данной ВКР - провести анализ системы подбора администраторов в ресторанном бизнесе Санкт-Петербурга и Москвы, выявить узкие места и разработать стратегии для их устранения. Для достижения этой цели были поставлены следующие задачи: анализ теоретических и эмпирических материалов по управлению персоналом в ресторанном бизнесе, опрос ресторанов в двух городах для выявления проблем в подборе управляющего персонала, выделение закономерностей по разным типам предприятий и разработка рекомендаций для нивелирования проблем. Формат работы: консультационный проект Предмет исследования: стратегия подбора администраторов Объект исследования: ресторанный бизнес Актуальность данной работы заключается в том, что до 2020 года ресторанный бизнес уверенно развивался и имел стабильный темп роста, несмотря на множество заведений, которые закрывались из-за допустимых управленческих ошибок. Однако с марта 2020 года ресторанный бизнес столкнулся с огромными трудностями из-за пандемии COVID-19, и по сегодняшний день сталкивается с такими вызовами как: уход иностранных поставщиков продуктов и оборудования, падание реальных доходов населения и нехваткой квалифицированных кадров . Исходя из этого, ресторанам необходимо разработать новую стратегию подбора администраторов, для последующей борьбы со всеми возникающими трудностями и развитию индустрии. В первой главе проведен соответсвующий теоретический обзор по теме стратегия подбора администраторов на примере ресторанного бизнеса Во второй главе проведен анализ ресторанного бизнеса и основных тенденций В третей главе проведено исследование, выявлены проблемы и сформулированы рекомендации | ru_RU |
dc.description.abstract | The aim of this gCR is to analyze the system of managerial recruitment in the restaurant business in St. Petersburg and Moscow, to identify bottlenecks and develop strategies to eliminate them. In order to achieve this goal, the following tasks were set: analysis of theoretical and empirical materials on personnel management in the restaurant business, interviewing restaurants in two cities to identify problems in the selection of managerial personnel, identifying patterns in different types of businesses and developing recommendations for leveling problems. Work format: consultation project Subject of the research: strategies for selecting restaurant managers Оbject of the research: restaurant business The relevance of this work lies in the fact that until 2020, the restaurant business was developing steadily and had a steady growth rate, despite many establishments that were closed due to acceptable managerial errors. However, since March 2020, the restaurant business has faced tremendous challenges due to the COVID-19 pandemic, and to this day it faces challenges such as the withdrawal of foreign food and equipment suppliers, falling real incomes and a shortage of skilled personnel . Therefore, restaurants need to develop a new recruitment strategy to deal with all the difficulties encountered and to develop the industry. In the first chapter, a relevant theoretical review on the topic of administrator recruitment strategy in the restaurant business was carried out. The second chapter analyses the restaurant business and the main trends The third chapter conducts research, identifies problems and formulates recommendations | en_GB |
dc.language.iso | ru | |
dc.subject | Подбор персонала | ru_RU |
dc.subject | администратор | ru_RU |
dc.subject | ресторанный бизнес | ru_RU |
dc.subject | стратегия подбора | ru_RU |
dc.subject | Recruitment | en_GB |
dc.subject | administrator | en_GB |
dc.subject | restaurant business | en_GB |
dc.subject | recruitment strategy | en_GB |
dc.title | Strategy of Recruitment of Administrators оn Restaurant Bussiness Example | en_GB |
dc.title.alternative | Стратегия подбора администраторов на примере ресторанного бизнеса | ru_RU |
Appears in Collections: | BACHELOR STUDIES |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VKR_NikulinPM2023.docx | Article | 642,69 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
reviewSV_Otzyv_NR_Nikulin.docx | ReviewSV | 32,31 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
reviewSV_st079286_Nikulin_Petr_Mihajlovic_(supervisor)(Ru).txt | ReviewSV | 4 B | Text | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.